Få råd til konfirmationstøjet

En konfirmation er en helt speciel milepæl for langt de fleste danskere at komme igennem. Men det ændrer nu ikke ved at det er en noget dyr affære – både for den der holder og gæsterne der kommer.

Her kan du læse lidt om hvordan det er du får råd til den dyre konfirmation i år.

Spar op i god tid

En oplagt måde at få råd til det er selvfølgelig at sørge for at få pengene lagt til side i meget god tid. På den måde behøver du ikke at gå og stresse over det, når den store dag står for døren.

En konfirmation er helst gerne noget som både du og konfirmanden bør glæde jeg over og have en god stund ved. Derfor skal du heller ikke gå at være bekymret over pengene.

Hvis du overhovedet har råd til det, så sørg for at lægge nogle penge til side i hver måned. Gør det måske endda et par år før den store fest kommer. På den måde er du godt forberedt.

Del udgifterne

Hvis du har mulighed for det, så kan det også være en god ide at dele udgifterne.

Kender du for eksempel en, som også skal holde konfirmation i år for deres datter eller søn? Måske jeres børn så kunne deles om tøjet?

Hvis konfirmanderne ikke skal holde festen samme dag, så kan de jo sagtens begge bruge den samme kjole eller jakkesæt – hvis de altså er samme størrelse.

Du kunne også overveje helt at slå dig sammen med en anden og holde fest sammen. På den måde bliver gæstelisten også lidt sjovere.

Tag et lån

Du har selvfølgelig ikke mulighed for at begynde at spare op, hvis den store dag netop står for døren og det ser helt sort ud på kontoen.

I sådanne tilfælde er det den bedste mulighed at tage et lån. Du kan se dine muligheder for at tage et hurtigt lån lige her.

Undersøg dine muligheder i dag og tag det lån, der virker bedst for dig og din indtægt. Husk på at du skal kunne betale det tilbage igen, så lån ikke mere end du kan overkomme.